Ultima pagina

TRANSLATOR

miercuri, 14 martie 2012

Haina face pe om...

Intr-un dvd despre probarea tiparului de pantaloni Pati Palmer spune ca un pantalon bine facut te face sa arati cu cateva kilograme mai slaba. Se vede asta chiar de pe imaginea de pe dvd: in toate pozele este tot ea. Lasand la o parte ca se probeaza cu tivurile in afara - si cand se probeaza cu tiparul pe hartie (la tissue fitting, prima poza din stanga) si la prima proba a pantalonilor (poza de la mijloc), ceea ce o face mai masiva decat este - puteti spune ca nu e asa?!?

Am gasit insa un exemplu si mai elocvent care ilustreaza nu numai teoria doamnelor de la Fashion Code (postarile de aici si aici), dar si concluzia de mai sus a lui Pati.

Va mai aduceti aminte de cele doua doamne vesele din postarea de lunea trecuta, care se masurau ca sa corecteze tiparul de pantaloni? Va mai aduceti aminte ca faceam haz de cum arata Joy (Bran / Hardy) in pantalonii short si cu t-shirtul fara nici o forma?
Ei bine sa o vedeti cum arata cand e imbracata dupa toate regulile artei: cu ceva care i se potriveste ca marime si ii sta bine ca culoare. Uitat-va si minunati-va de cate kilograme pare sa fi dat jos!

Pun doua din videourile lor, unul in care e in aceeasi tinuta ca in videourile din postarea trecuta si un alt video despre probarea unei rochii. Pare a fi cu totul si cu totul alta persoana.
Deci asa NU,
dar asa, DA!!!!!

As mai avea ceva de scris despre importanta tiparului de baza, dar incepe un film pe care vreau sa-l vad si cred ca voi si calca ceva materiale pe care le-am dat la apa si vreau sa le  bag in dulap, pana le vine randul.

P.S. Eu m-am abonat deja pe lista lor de YouTube si la fiecare film pe care il vad, apas pe butonul ca degetul mare ridicat in sus ("Super!"). V-as sfatui si pe voi sa faceti la fel, pentru ca merita aceasta recompensa. Nu numai pentru cata osteneala isi dau sa invete si pe altii, dar pentru ora vesela cu care ne delecteaza pe YouTube.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu