Ultima pagina

TRANSLATOR

sâmbătă, 13 aprilie 2013

Tricotat. Recomand "Knitter's Companion DE LUXE" de Vicky Square

Am vazut un film despre tehnici de tricotat pe YouTube cu Vicky Square si mi-a placut foarte mult.
Am cautat informatii despre ce poti gasi pe internet (gratis si de cumparat) si am dat de o carte a ei cu doua dvd-uri, in care demonstreaza cum se pun ochiurile, cum se tricoteaza, cum se finiseaza si cum poti impodobi un tricotaj.


Sunt mai multe editii, dar numai editia "DeLuxe Edition" are si doua dvd-uri, care de fapt sunt cel mai important argument, daca nu si unicul argument, ca sa va recomand cartea.

Deci parerea mea este sa NU cumparati "The Knitter's Companion' daca nu gasiti editia 'DeLuxe'.


Se poate cumpara la Amazon.co sau Amazon.uk, unde o gasiti la cel mai ieftin pret.

Aici la amazon.com, unde va puteti uita si in ea. Costa numai 17-18 dolari, ceea ce este foarte putin pentru doua dvd-uri cu tehnici speciale.
Si aici la amazon.uk unde se vinde pentru 15.30 lire sterline.
La amazon.de se vinde de la alti vanzatori si pretul incepe de la aproximativ 27 Euro si creste spectacular.
La amazon.fr nu am vazut-o, daca imi aduc bine aminte.
La Interveawe - care a publicat-o - se vinde cu $ 25, asa ca grabiti-va sa o mai gasiti pe Amazon.

Dupa aceste informatii practice [foarte in stilul olandez -:)))!!!], adaug ceva despre carte si dvd.

Carte in sine m-a dezamagit. E adevarat ca este practica: de dimensiuni mici, este cu spirala de metal si o poti lua oriunde, ca sa iti improspatezi cunostintele despre tehnica de tricotat de care ai nevoie.

Va pun doua pagini din ea, ca sa va arat despre ce vorbesc.



Cu toate astea, nu as fi cumparat-o, daca nu ar fi avut dvd-urile, care sunt adevarata comoara ca informatii si demonstratii.
Nimic nu poate inlocui o demnstratie practica in realitate sau pe un film.
Carti despre tehnici de tricotat am mai multe, mai detaliate si mult mai bune, cum ar fi "biblia de tricotat' de la Vogue sau niste carti germane, suplimente la revista "Brigitte"(le-am cumparat special si sunt in germana).

Pe YouTube gasiti ceva filme cu Vicky Square ca sa va dati sema despre ce e vorba. Daca aveti incredere in opinia mea ... cumparati. Nu veti fi dezamagite, daca doriti sa va perfectionati tehnica de tricotat.
Filmul de mai jos este un fragment din materialul inclus in cele doua dvd-uri, asa ca va veti putea da sema de calitatea demonstratiei. Toate tehnicile din carte sunt demonstrate in dvd-uri. Din nefericire si din spirit comercial au ales cea mai simpla tehnica, ca sa o puna pe YouTube.


Succes la tricotat! Happy knitting!

2 comentarii: