Ultima pagina

TRANSLATOR

duminică, 22 septembrie 2013

Rercomand blogul bilingv al Isabelei (Lady Hourglass)

Urmaresc de catva timp un blog romanesc, scris in doua limbi (romana si engleza) de o romanca, Isabela, care imi este draga nu numai pentru ceea ce face, dar si pentru ca avem aceeasi zi de nastere, 28 ianuarie.

Sper ca nu se supara Isabela ca pun aceasta poza de pe blogul ei, pentru ca nu am alta intentie decat sa ii aduc cititori pe blog.




Va recomand si voua sa ii urmariti blogul. Il gasiti si pe lista mea de bloguri preferate, pe care le urmaresc cu abonament prin e-mail.

In afara de faptul ca blogul e plin de idei care va vor inspira daca va plac rochiile elegante si deosebite, vad ca Isabela a inceput de la un timp sa puna si tutoriale. Gasesc ca aceasta noutate pe blogul ei este de laudat si ca prin asta nu are decat de castigat.

Tutorialul bluzei din poza este - dupa mine - una din cele mai reusite postari ale ei. Tot asa sa mergi inainte, Isabela! In acest fel blogul tau devine din ce in ce mai interesant.

Mai am o precizare de facut: in ceea ce priveste calitatea tutorialului, va garantez ca nu veti fi dezamagite, pentru ca este foarte precis si explicit. 
Ii dau nota 10 si doar ati remarcat cat sunt de dificila (si fata de ceea ce fac eu, nu numai la ce vad de la altii).

Isabela, te rog sa continui tot asa! 
Cu drag,
semnat: 
un Varsator nascut in aceeasi zi, dar ... cu multe decade inaintea ta -:)))!!!

3 comentarii:

  1. Wow ! Ma simt flatata si onorata pentru aceasta recomandare ! Iti multumesc foarte mult, nu ma asteptam ! Mi-ai facut ziua mai frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca o recomanzi pe Isabela! Am urmarit si eu tutorialul ei si mi s-a parut foarte explicit.

    RăspundețiȘtergere