Ultima pagina

TRANSLATOR

duminică, 9 septembrie 2012

Lenjeria intima cu dantela sau cu alte cuvinte: progresez!

Da, fac ceva progrese, doamnnlor, domnisoarelor si cei cativa domni, care s-au inscris ca sustinatori.
Am ajuns la aplicarea dantelei, dar nu am avut curaj sa tai materialul din spate, ca sa fie un adevarat 'entre-deux'.

Am ales iar un material mai prost, ca sa nu-mi para rau daca il stric, de culoarea gri antracit. E o lycra cam subtire, care cred ca se va paradi repede. Pacat de dantele!

Am incercat sa fac poze la confectonare (tutorial pentru cusut), dar sunt foarte neclare. Trebuie sa lucrez pe o culoare deschisa, ca sa puteti vedea ce fac. Asa ca trebuie sa mai asteptati.


Dantela este roz foarte palid. Culoarea de mai jos este aproape corecta.

Apropo, am avut grija sa fie rondelele egale ca numar si sa le pun in aceeasi pozitie, dar nu mi-a trecut prin cap sa pun floare langa floare! Unde nu-i cap....


Am inceput cu doua modele foarte simple, cu dantela (elastica!) aplicata. Unul cu doua dungi verticale, pe care l-am terminat si unul cu dantela in V. La care am cusut gresit (unele parti sunt pe fata, altele pe dos). Va trebui sa-l descos, ceea ce nu este o foarte mare placere. Noroc ca nu am taiat nimic din tivuri.
O sa vedeti ca si descusutul face parte din coaserea lenjeriei.


Am inceput mai modest cu pusul dantelei, pentru ca despre asta nu am invatat la curs, ci dintr-o carte despre lenjerie. Cum am experienta cu aplicatiile, mi-am zis: hai sa incerc.
Dar nu pot sa spun ca nu a mers fara batai de inima si tracul inceputului.

De aceea am facut intai o proba cu un capat de dantela si un petic de lycra.


Dupa ce am vazut ca merge, am aplicat cele doua benzi pe fata chilotului.Alte poze mai bune nu am cu chilotul terminat, pentru ca e tarziu si nu stiu sa reglez aparatul.
Nu am veleitati de fotograf, pentru ca nu am ochi de fotograf, dar ma enerveaza ca nu stiu cum sa fac ca sa-mi iasa culoarea bine.


Asa arata pe corp, numai cu cele doua benzi roz si cu zimtisorii roz deschis ai elasticului. De fapt nici nu stiu cum va arata pe corp. Singulul lucru de care am avut grija a  fost sa imi aleg o linie verticala si sa am grija sa fie benzile perfect simetrice.

Si asa arata vazut din fata si cu ceva din dosul chilotului.


Am facut tutorial de pus dantela - si acolo sunt destule trucuri ca sa-ti usurezi viata!!! - dar acum sunt prea obosita sa il mai si scriu.
Pe maine, sper.

Un comentariu:

  1. Buna,cred ca fii-miu mare te-ar putea ajuta daca ii dai cateva date despre apartul foto.Te pupic!

    RăspundețiȘtergere